Naprosto luxusní záležitost! Opravdu. Čokoláda a hned dvakrát, vláčné a přitom křupavé sušenky...no, zkrátka a dobře - nepopsatelné blaho. Zkoušela jsem je poprvé a okamžitě mi učarovaly. Postup je trochu odlišný od klasických cookies, ale to jistě není na škodu. Alespoň Vám ty recepty nezevšední.
čtvrtek 23. dubna 2015
neděle 19. dubna 2015
Dort pro hlavu rodiny
Rok se s rokem sešel a můj milovaný tatínek měl opět narozeniny. Možná si vzpomínáte na jeho dort z loňska (nebyla bych to já, kdybych ho nepřipomněla, takže klikněte sem). A letos jsem zůstala v moto tématice. Teda alespoň lehce.
středa 15. dubna 2015
Krabice plná bizonů
Koho by kdy napadlo upéct cupcaky s bizoním designem? I mě to trochu překvapilo, ale překvapení okamžitě vystřídalo nadšení, protože přece jen, bizony jen tak někdo nepeče. Možná Vás teď napadá otázka: "Proč bizoni?" Řekněme, že má milá zákaznice má příjmení velmi podobné právě slovu "bizon". Milé, nápadité a prostě super.
pondělí 13. dubna 2015
Vanilkové soufflé
Nevím, jak Vám, ale mně tohle soufflé vůbec nebylo známé. Věděla jsem jenom o čokoládové variantě (jak jinak, že? čokoládu mám prostě mooc ráda :) ), která byla taky naprosto delikátní. Takže když jsem geniálně přišla na to, že existuje celá řada různých druhů soufflé, byla jsem malinko v šoku. Prostě občas mi věci dochází trošku pomaleji (aneb krutý život maturanta).
pátek 10. dubna 2015
Homemade müssli tyčinky
Všechno domácí je lepší a u müssli tyčinek a müssli celkově, to platí dvojnásob. Myslím, že o tom, jak jsou tyhle továrně vyráběné věcičky plné cukru, pšeničných pufovaných kuliček a palmového tuku už bylo napsáno mnoho a možná ještě víc textů (opravdu, zkuste jednou lehce nahlédnout do složení vašeho oblíbeného zapékaného müssli nebo na obal tyčinky, pro kterou sáhnete vždy, když vás tak říkajíc honí mlsná - možná budete nepříjemně překvapeni). No a protože doba přeje všemu domácímu, je čas postavit se i před takovou výzvu jako je domácí müssli.
Přihlásit se k odběru:
Příspěvky
(
Atom
)