pondělí 8. června 2015

Tvůrčí krize

Tak jsem odmaturovala, a teď mám prázdniny! Překvapivé, já vím... Myslela jsem si, bůhví jak to nebude super. Skoro čtyři měsíce prázdnin. Zní to fantasticky, že? Ale realita mi přijde trochu jiná. Ne, že bych se nudila, to zajisté ne, ale prostě pořád mám takový pocit....zbytečnosti? Ano, možná bych to nazvala takhle - zbytečnost.

                                                                                       zdroj: cupegraf.com

Víte, já jsem člověk, který do školy chodil fakt rád a učit se mě i docela bavilo. (Jsem dost zvláštní jedinec, ale co už.) Asi mi chybí ten přísun informací. :D Představovala jsem si to asi tak, že začnu psát pravideně příspěvky na blog, péct co druhý den, každý týden přečtu novou knížku, sem tam něco uklidím a budu si hlavně užívat volna. Víceméně mi to všechno vychází. Všechno až na to pečení a blogování.

Nevím proč. Normálně jsem neměla problém napéct nebo kuchtit nějak více třeba čtyřikrát do týdne. Ale teď nic. Nemám vůbec žádné nápady. Je to až děsivé. Budu se nějak muset vzchopit. Už mi to začíná chybět. Zkrátka a dobře, zintenzivním inspirační pátrání a to půjde. Chci říct, to musí jít. :D
                                                                                                zdroj: pinterest.com
Zní to asi, jako by to pro mě byl největší problém lidstva. Jasně, že není, ale měla jsem touhu a potřebu to sdělit těm, kteří na tenhle blog sem tam zavítají. Takže se moc omlouvám všem, kteří třeba jen patrně touží po nových příspěvcích, budu se snažit vše napravit. S tou pravidelností nevím, zkusím na tom taky zapracovat, ale slíbit ji nemůžu. Ono vzpomenout si třeba dvakrát týdně přesně v konkrétní den, že je čas přidat něco na web taky nic moc. :D A hlavně, dělám to, protože mě to baví, tak se nechci do ničeho moc nutit, to už by asi ani nebylo ono. :D

Takže se mějte krásně, užívejte počasí, ať už jste doma a máte stejně jako já prázdniny, chodíte do školy a nebo do práce nebo trávíte čas jakkoliv jinak a nestresujte se zbytečně.
                                                                                              zdroj: etsy.com

2 komentáře :