středa 2. září 2015

What's new in my delicious world II - rekordní srpen

Prázdniny se nám skoro naklonily ke konci. Teda, jasně, škola mi má začít až ke konci září, ale přece jen už jsem téměř ve finále mého nejdelšího volna. Je to smutné, je to deprimující, je to stresující a je to velmi strašidelné. (Už jsem říkala, že jsem šílený stresař??) Ale tím Vás nechci zatěžovat, a proto se raději ohlédnu za báječným srpnem.

                                     zdroj: etsy.com
Můj blog překročil 5000 shlédnutí, což samozřejmě není zase tak moc, ale když už si jednou založíte vlastní takřka amatérský blog a ke všemu Vaše IT schopnosti jsou docela nic moc, tak je tohle číslo relativně velký úspěch. Velmi děkuji všem těm, kteří si najdou chvilku a chuť a přečtou si některý z mých příspěvků nebo lépe, upečou něco podle receptů, které s Vámi sdílím.

Taky jsem si všimla, že srpen, co se příspěvků týče, byl pro mě téměř rekordní. Nepočítám-li úplně první měsíc existence M&MDM, kdy jsem docela nutně potřebovala zpřístupnit obrázky mých dortů, je srpen 2015 na první příčce v počtu příspěvků. A jsem za to ráda, protože pro mě to znamenalo hodně času stráveného tím, co dělám tak ráda - pečením a psaním blogu. Bohužel musím asi počítat s tím, že tento, alespoň pro mě, úspěch se asi dlouho nebude opakovat. Nastane totiž opět školní shon a dovolím si tvrdit, že ještě větší, než doposud.

A mimochodem, srpen nebyl rekordní pouze co se blogu týče:

  •  Shlédla jsem celé 3 filmy - vkuse (jakože ne v jeden den, ale pokaždé celý film vkuse, kdybyste náhodou tápali v mém chaotickém vyjadřování)!! To už se mi dlouho nestalo. 
  • Obarvila jsem si dvakrát během třech dnů vlasy, což naprosto nedoporučuji, ale bohužel to muselo být. 
  • Vyžehlila jsem asi tunu oblečení. Ale to mi nevadilo, neboť žehlím docela ráda (že by další, z mých divností??). 
  • Byly dny, kdy jsem sklidila i 7 malin najednou!
  • Do svého sešitu (nebo možná spíš knihy), kam si píšu texty písniček, které chci umět, jsem už vepsala více než 220 písniček (a pokud si teď říkáte, že je to jen teoretizování, tak je fakt umím)


A to by asi bylo všechno z mého tak trochu rekordního srpna. Není to nic světoborného, ale člověk by neměl hned chtít všechno extra. A já jsem nadšená z maličkostí. Takže se mějte překrásně a užívejte posledních vyletněných dnů. :)

Radka P.

                                                                                                                                                          zdroj: dopepicz.com

2 komentáře :

  1. Je hezké vidět, že se všechno daří a uvidíš, že dříve než se naděješ, budeš těch shlédnutí mít mnohonásobně více! :) Jen tak dále :P

    OdpovědětVymazat